Zlatan släpper egen sportdryck – se nya filmen här

Efter en vitamindryck och en parfym – nu är det dags för Zlatan Ibrahimovićs nya satsning. I samarbete med Vitamin Well släpper PSG-stjärnan sin egen energidryck. – Jag har alltid tränat mycket men har inte hittat någon dryck som funkat optimalt, säger han.

 |  Publicerad 2016-03-29 21:34  |  Lästid: < 1 minut

För ett och ett halv år sedan inledde Vitamin Well ett samarbete med Zlatan Ibrahimović. Redan då var målet tydligt för fotbollsstjärnan – han ville göra en sportdryck som han själv kunde använda när han tränar och spelar match.

I dag lanseras resultatet i form av två nya sportdrycker som ska ge kroppen bästa möjliga prestationsförmåga. Två drycker som, enligt företaget, inte alls är utvecklade för att smaka så bra som möjligt.

– Vid framtagning av funktionella drycker är det ofta en kompromiss mellan vad som är optimalt innehåll och vad som är gott. Med VW+ (som dryckerna heter) har fokus enbart varit att göra en optimal sportdryck, säger Jonas Pettersson vd och medgrundare av Vitamin Well i ett pressmeddelande.

zlatan2

De två dryckerna innehåller salter, mineraler, proteiner och kolhydrater som du behöver i samband med hård träning och kommer i två olika varianter. VW+ 001 riktar sig till de som tränar uthållighet samt väldigt intensivt, för att kunna bibehålla prestationen under en längre tid och sockerfria VW+ 002 passar de som behöver ersätta förluster av vätska och salt när de tränar men inte vill få i sig kolhydrater.

Från och med 11 april kommer VW+ att finnas tillgängliga i hela Sverige och kommer att kosta mellan 20 och 35 kronor, beroende på var du köper den.

I reklamfilmen som släpptes 21:30 under tisdagen ser vi 12-åriga Ajdin Avdic spela Zlatan som barn. Zlatan, som dessutom råkar vara Ajdin Avdics största idol.

Se reklamfilmen här!

Café träffade Ajdin Avdic under tisdagen, läs intervju med pojken som fick spela rollen som sin idol här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-03-29 21:41