Hoppa till innehåll

Zlatans JA till OS till Café: ”Det hade såklart varit jättekul att vara med i Rio”

Markus Thunberg

1-1 mot Portugal räckte för att skicka det svenska U21-laget till semifinal i EM-turneringen – och säkra en plats i OS i Rio. Nu öppnar Zlatan Ibrahimovic för att vara med och spela.  – Jag har aldrig spelat ett OS så, ja, det hade så klart varit jättekul att vara med i Rio de Janeiro 2016, säger … Continued

1-1 mot Portugal räckte för att skicka det svenska U21-laget till semifinal i EM-turneringen – och säkra en plats i OS i Rio. Nu öppnar Zlatan Ibrahimovic för att vara med och spela. 

– Jag har aldrig spelat ett OS så, ja, det hade så klart varit jättekul att vara med i Rio de Janeiro 2016, säger Zlatan till Café.

* * *

Sveriges U21-lag säkrade på onsdagen en plats i OS-turneringen i Rio 2016 – väl där får laget plocka in tre överåriga spelare. Sveriges superstjärna Zlatan Ibrahimovic står så klart högt upp på förbundskaptenen Håkan Ericsons önskelista.

– Han har väl sagt i sin app att det inte verkar gå, så vi får se. Låt oss skjuta på den laguttagningen. Det blir nog den svåraste någonsin, men det tar jag gärna, säger Ericson till Expressen efter matchen.

Zlatan själv gratulerar laget efter 1-1-bragden och semifinalplatsen mot Danmark.

”Stort grattis till U21-landslaget! Mycket välförtjänt. Vi svenska vikingar ger aldrig upp”, skriver han i sin app Zlatan Unplugged.

I rad som kallats ”kryptisk”, ”lurig” och ”mystiskt” skriver Zlatan om OS i sin app:

”Sverige klara för OS. Hmm…”

Cafés modechef Daniel Lindström träffade Zlatan i Paris under lanseringen av parfymen ZLATAN på onsdagen – före U21-lagets match mot Portugal. Då svarade PSG-stjärnan om sitt deltagande i OS.

– Jag har aldrig spelat ett OS så ja, det hade så klart varit jättekul att vara med i Rio de Janeiro 2016. Men först måste jag få en konkret förfrågan från laget, de kanske inte ens tycker att jag platsar hehe, säger Zlatan.

Vägen ligger alltså öppen för Zlatan att få spela en stor turnering i Brasilien.

– Sen ska PSG säga sitt, liksom svenska fotbollsförbundet och Erik Hamrén. Det är som du vet många som är med och bestämmer kring mig, säger Zlatan Ibrahimovic.

Sverige spelar semifinal mot Danmark 21.00 på lördag.

* * *

Missa inte!

John Guidettis fina gest för 8-åringen – höll sitt löfte

Här får Café en exklusiv sniff på ZLATAN – så bra är Ibras parfym

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.