Hoppa till innehåll

Ät bäst i New York

joel

Kocken Anthony Bourdain blev världskändis med sin självbiografiska bok Kitchen Confidential som kom ut 2000. Nu äger och driver han Les Halles i New York och är aktuell med kokboken Anthony Bourdains franska kök. För Cafés Oskar Hammarkrantz berättar han om sina fyra New York-favoriter, som du inte får missa nästa gång du besöker stan: … Continued


Kocken Anthony Bourdain blev världskändis med sin självbiografiska bok Kitchen Confidential som kom ut 2000. Nu äger och driver han Les Halles i New York och är aktuell med kokboken Anthony Bourdains franska kök. För Cafés Oskar Hammarkrantz berättar han om sina fyra New York-favoriter, som du inte får missa nästa gång du besöker stan:

superkockens_nyctips_1_200 BÄSTA SUSHIN
Masa, 10 Columbus Circle
– Världens absolut bästa sushi. De har ingen meny, utan herr Masa kollar in dig och vad du är för typ. Och sedan ger han dig de sushis han tycker passar. Tyvärr extremt dyrt.
superkockens_nyctips_2_200 BÄSTA DELIN
2nd Avenue Deli, 156 2nd Ave

– Ska du käka en riktigt klassisk bagel med pastrami är det hit du ska gå. Slitet men charmigt.
superkockens_nyctips_3_200 BÄSTA BURGAREN
Corner bistro, 31 W 4th Street
– Inte bara burgarna håller världsklass. De har förmodligen också USA:s allra bästa jukebox med en massa skön gammal punk och soul.
superkockens_nyctips_4_200 BÄSTA PIZZAN
Lombardis, 32 Spring Street
– New Yorks första pizzeria, som fortfarande håller stilen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.