Annons
Annons

Hope lanserar ny kollektion vaxplagg

Vaxplagg har varit storsäljare i fler år än den moderna modeindustrin över huvud taget existerat. Och har aldrig gått ur tiden. Nu i höst presenterar svenska Hope en ny kollektion vaxplagg under namnet Hope wax wear. En utökad produktlinje med bland annat jackor, skor och väskor.

joel
Dela (0)
Tweeta
Annons


Vaxplagg har varit storsäljare i fler år än den moderna modeindustrin över huvud taget existerat. Och aldrig gått ur tiden. Nu i höst presenterar svenska Hope en ny kollektion vaxplagg under namnet Hope wax wear. En utökad produktlinje med bland annat jackor, skor och väskor.

– Våra vaxplagg blir långvariga favoriter i garderoben då de åldras på samma sätt som ett par gamla jeans, säger Stefan Söderberg, designer och grundare av Hope.

Vaxtyget som har använts i linjen är framtaget i silikonvax och innehar samma egenskaper som det gamla vaxet, men är utvecklat så att det inte behöver återfettas eller luktar vax. Och kan maskintvättas.

I konceptet ingår som sagt såväl klassiker som helt nya plagg. Jake coat (3 500 kronor) är en ny kort jacka i vaxmaterial med detaljer i mollskinn. Fans shoe (1 200 kronor), för både dam och herr är en Vans-inspirerad sko i vax och gummi. Major bag (2 000 kronor) och Shopping bag (1 000 kronor) är två klassiker vi också kommer att få se nylanseras i vaxtyg.

Hope vax wear kommer att finnas i butik (och i Hopes webbshop) från mitten av november.

Josefine Berglund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons

Laddar