5 sneakpeaks på fjärde säsongen av Black Mirror

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, brukar det heta. Och något som vi har väntat på ett bra tag nu är den fjärde säsongen av "Black Mirror". Här kan du få en försmak på vad den har att bjuda på.

Sofia Börjesson | Foto: Netflix  |  Publicerad 2017-12-05 11:25  |  Lästid: < 1 minut

Netflix har ännu inte släppt något premiärdatum för säsong 4 av den dystopiska serien Black Mirror, men det snackas om att den kommer innan årskiftet – alltså snart.

Som en tröst har dock streamingsajten gett oss fem korta teasers av den nya säsongen på Youtube, och de skvallrar om att vi bland annat kommer att få möta en högintellektuell och ond robothund, en apparat som kan mixtra med minnen och framtidens version av Tinder.

5 sneakpeaks på nya Black Mirror

Hang the DJ

Glöm Tinder – framtidens dejtingapp visar på förhand hur länge du och personen du träffar kommer att dejta.

Black Museum

Ett museum med föremål från brottsplatser där fruktansvärda brott har begåtts – och dess huvudattraktion verkar inte vara något som någon vill uppleva.

Arkangel

Jodie Foster kliver in som regissör och ger oss ett avsnitt som handlar om en förälders värsta mardröm – att förlora sitt barn.

Crocodile

I det här avsnittet presenteras en apparat som kan komma åt dina bortträngda minnen, och som möjligtvis gör att du kan förändra dem efter tycke och smak.

Metalhead

En kvinna jagas av en robothund från MIT (Massachusetts Institute of Technology).

Vi ser även fram emot att få se Filip och Fredriks film ”Tårtgeneralen” med Mikael Persbrandt i huvudrollen – se trailern här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-05 11:32