Annons
Annons

carl-philip-postkodmiljonaren

I höstas kunde vi se prins Carl Philip i Hellenius hörna på TV4. Kul att kungafamiljen närmar sig folkliga medier, tycker vi – men vi tror på ännu vassare gästspel. Här är 5 tv-program där vi verkligen skulle vilja se vår favoritprins.

* * *

Annons

Carl Philip i Lyxfällan

carl-philip-lyxfallan-tv

Aj aj aj – prinsen har levt långt över vad apanaget tillåter. Lyxfällans ekonomer hårdgranskar hans utgifter och ser att oroväckande mycket sorteras under ”övrigt”. Men Carl Philip saknar lån, så det räcker det med att sälja av ett par medaljer på en bakluckeloppis för att budgeten ska vara i hamn.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

Carl Philip i Postkodmiljonären

carl-philip-postkodmiljonaren

Äntligen lönar sig hårdpluggandet på Lundsberg! Prinsen rabblar huvudstäder i Östeuropa som ett rinnande vatten – tyvärr faller han på mållinjen när han ska gissa kungens fullständiga namn och omedelbart svarar ”Tjabo”.

 

På jakt med Carl Philip och Leif

Jaga-med-carl-philip-och-leif

Som medlem i Hans Majestäts Konungens jaktklubb är jakt inget nytt för Carl Philip. Men den goa stämningen mellan prinsen och Leif GW uteblir tyvärr, bland annat därför att professorn vägrar anpassa sig till den kungliga klädkoden. Programmet läggs ned med en skjuten ripa som enda byte.

 

Carl Philip gästar Paradise Hotel

Carl-Philip-Paradise-Hotel3

Carl Philip och Sofia Hellqvist bestämmer sig för att gå tillbaka till Sofias rötter – båda ställer upp i  Paradise Hotel 2015! Prinsen hottar upp sig med ett antal gaddar på överkroppen och liveuppdaterar från Instagramkontot FreshPrince79.

 

Carl Philip i Veckans brott

carl-philip-veckans-brott

Två år har gått sen prinsen blev misshandlad i Cannes – men fortfarande är ingen dömd. Vår folkkäraste kriminolog tar upp fallet på nytt eftersom ”tomtarna på rikskrim fullständigt snackar i nattmössan”. Den största utredningen sen Palmemordet tar vid, och Leif GW skriver ned vem den skyldige är på ett brev som han sen aldrig öppnar.

 

(Obs – alla bilder är manipulerade).

Jonatan Loxdal

 

* * *

Mer roligt:

10 saker bara du som kollar på Paradise Hotel förstår

10 Så mycket bättre-klipp som fortfarande ger oss gåshud – är din favoritlåt med?

8 fantastiska klipp du inte fick se i dokumentären om Zlatan

Är DETTA okända mål Zlatans snyggaste någonsin?!

Glöm Bromma – här är 7 läskiga flygplatser som borde stängas nu

”Slipsknuten behöver en egen krisgrupp!” Så bra (och dåligt) klär sig våra partiledare

”Drick mjölk som har passerat bäst-före-datumet”: Den nervöse mannens guide till att leva farligt

 

Annons

Dela (108)
Tweeta

Annons


Laddar