7 personer som borde finnas på Instagram

Tobias Skagerström  |  Publicerad 2015-10-06 16:18  |  Lästid: 2 minuter
instagramuppe

Instagram fyller fem år och har under den tiden blivit en stor del av många människors vardag. Trots att ens flöde varje dag fylls av bilder från människors semestrar, middagar och allt möjligt är det några personer som ändå saknas på bildtjänsten och andra som man önskar skulle vara mer aktiva.

* * *

Kungen

Kungahuset har ett Instagram-konto men det är inte så roligt utan skulle kunna piffas till lite. Ett sätt att göra det vore om självaste kungen skulle kunna lägga upp lite mer privata och roligare bilder. För vem vill inte se kungen inleda dagen ute på Drottningholm med att ta en groupie tillsammans med Silvia, Victoria och alla de andra i familjen?

 

Leif GW Persson

Hela Sveriges kriminolog, professor och författare skulle förgylla Instagram om han la upp några roliga bilder med snygga filter.

 

Stefan Löfven

Att Sveriges statsminister inte lägger upp bilder från budgetförhandlingar eller möten med Barack Obama och andra är ju en mindre skandal. Konkurrenten Anna Kinberg Batra har Instagram och socialdemokraternas ledare får inte hamna efter, här finns en chans att öka populariteten.

 

Ingemar Stenmark

Efter att Filip och Fredrik under konserten Hela Sverige skramlar efterlyste en bild på skidlegenden i hans säng borde han överväga att bli seriös med Instagram. Där kan han lägga upp bilder på sina träningspass och kanske om det blir någon mer dans efter segern i Let´s Dance.

 

Edward Snowden

När Edward Snowden skaffade Twitter samlade han ihop över 800 000 följare på mindre än ett dygn. Amerikanen följer dock bara en person och det är sin gamle arbetsgivare NSA. Det vore väldigt roligt om visselblåsaren även skaffade Instagram och la upp någon bild där ibland.

 

Tommy Söderberg

Inte många känns mindre internet och sociala medier än den gamle svenske förbundskaptenen i fotboll. Under sin tid med herrlandslaget använde han sin dator till att fästa post it-lappar på den. Därför vill man ju inget hellre än att han på äldre dar tar sig an sociala medier och lägger upp en selfie i sin träningsoverall tillsammans med vännen Lars Lagerbäck.

 

Erik Hamrén

Det verkar vara något med svenska förbundskaptener i herrfotboll och sociala medier som gör att de inte riktigt kommer överens. På en fråga om Zlatan Ibrahimovics app svarade Erik Hamrén att han ”inte vet hur man sätter in en app” och tydligen använder han själv en äldre Sony Ericsson-modell. Därför vill man ju inget hellre än att förbundskaptenen ska lägga upp några bilder inifrån omklädningsrummet och kanske något foto som förklarar vad shining egentligen är för något.

 

Tobias Skagerström

Foto: All Over Press.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-03-14 16:17