Hoppa till innehåll

Adidas samarbetar med hipsterfavoriten Vice – släpper klassiska sneakern Stan Smith som golfskor

Adidas Stan Smith golfskor tillsammans med Vice.

Nu släpps golfdojorna för dig som vill sätta stilen på golfbanan i vår och sommar.

Slicade utslag, duffade chippar och puttar som smeker koppen utan att trilla i hålet. Efter helgens pangväder får man verkligen konstatera att det våras för en ny golfsäsong, och trots den något skeptiska (och för all del realistiska) hållningen i den första meningen ska det bli underbart.

Du kanske redan har stillat golfprylsbegäret genom att köpa en ny drive, ett nytt järnset och en ny 60 graders wedge, men hur står det till med stiluppdateringen inför årets säsong?

Förra året släppte Adidas sin sneakersklassiker Stan Smith som golfskor, då med den något udda detaljen med en vit kilt som fashionabel (nåja) plös. Nu kommer nästa Stan Smith-släpp. Nyheten för i år är att man sluter upp med tyska golfmärket Vice.

Hipsterfavoriten Vice har de senaste åren tagit rejäla marknadsandelskliv framåt, framförallt bland de unga vuxna golfarna. Mycket tack vare vass och aggressiv sociala medier-marknadsföring och deras bäst-i-test-vinnande bollar Vice Pro, som sägs vara i nivå med Titleist Pro V1 men betydligt billigare.

Golfdojorna kombinerar den tidlösa Stan Smith-designen med Vice varumärkesnära färger i neongrönt och skrikrött. För den som inte vill göra ett färg-statement på golfbanan finns golfskorna också i en mer modest vit färg.

Adidas och Vices Stan Smith-golfskor kostar 1 300 kronor och kan köpas via Vice hemsida från och med fredag 25 mars.

LÄS OCKSÅ: Jorden runt på 6 golfresor – världens mäktigaste golfbanor du måste besöka

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.