Annons

Alex Schulman ångrar att han ledde Paradise Hotel: ”En mardröm”

Alex Schulman första gäst i Cafés nya podcast Fördomspodden.

Markus Thunberg
Alex Schulman ångrar att han ledde Paradise Hotel: ”En mardröm”

alex

Emil Persson och Alex Schulman.

På onsdag, 14 september, har Cafés första pod genom tiderna premiär: Fördomspodden med Emil Persson.

Cafés nöjesredaktör testar i podden alla sina fördomar om kända svenskar – på personerna i fråga. Första gäst är medieprofilen Alex Schulman som, bland väldigt mycket annat, berättar om sin tid som programledare för Paradise Hotel 2010.

Annons

Fördomen: Du var glad när Paradise Hotel häromåret kulturdebattadlades så att ditt programledarskap skaver åtminstone lite mindre i Wikipediaentryt.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Ja, men det gör det ju inte egentligen för nu är programmet tillbaka på trash. Det var nåt år där, och det var ju därför jag tog in Björn af Kleen, som skulle vara ett kulturalibi: gå på nån strand och komma med betraktelser över vad som händer i paradise hotel-huset. Att det skulle vinklas åt det hållet. Men nu är ju programmet tillbaka på trashnivå, där det egentligen hör hemma. Och det kommer skava, och kanske ännu mer vad det lider. För det här pentryt i Wikipedia om att jag har varit programvärd där.

Du ångrar programledarskapet?

– Jag ångrar det för att det inte var så kul. Jag bodde på ett hotell som var fruktansvärt, det var mögligt. Jag tog med mitt barn, Charlie, och hon blev sjuk av allt mögel. Hon blev inlagd på sjukhus och det var en jävla mardröm den här inspelningen. Jag har aldrig varit med om ett sånt hotell. Det var också fel på poolen och man fick stora köttsår av poolen. Det var fruktansvärt. Därför ångrar jag det jättemycket, att jag åkte dit. Det var inte så kul och mitt barn blev sjukt och min fru blev jättemagsjuk och fick också ligga inne.

 

I podden berättar Alex Schulman också om sin passion för patiens, killars ”patetiska svassande för Henrik Schyffert”, avundsjukan på Fredrik Wikingssons och Sigge Eklunds bromance, att han skriver brev för att bevara grusvägen på Gotland – och sin sämsta bok (det är boken han skrev om sin fru).  

Missa inte Fördomspodden – premiär 14 september

Fördomspodden med Emil Persson finns på Acast, iTunes/podcaster – ja, där poddar brukar finnas helt enkelt. Prenumerera på Fördomspodden i din podcaster-app redan nu så missar du inte första avsnittet.

fordomspodden-fb-foto-johan-hedberg

Annons

Dela (34)
Tweeta

Annons


Laddar