Hoppa till innehåll

Poddkändisarna tävlar om uppmärksammade Birrotavlan: ”Måste ha den!”

Joel Linde

Av någon anledning vill båda två verkligen ha den trasiga Birrotavlan.

Under torsdagen skrev Café om att Jonna Vanhatalo, tidigare gift med Marcus Birro, säljer deras bröllopstavla på auktion. Många var tvivlarna som frågade sig varför någon skulle vilja ha den och vem som skulle vilja lägga pengar på en trasig tavla av två mellankända svenskar. I fredagens avsnitt av Alex och Sigges podcast får vi en del av svaret på den frågan.

”Både du och jag har lagt in bud på tavlan”, säger Alex Schulman till Sigge Eklund.

”Vi budar emot varandra på ett sätt som inte är rimligt ju.”

”Vi kan skriva på en lapp hur mycket som är rimligt för vi kanske pressar upp varandra till en förmögenhet. Både du och jag är villiga att lägga ganska mycket pengar för den här tavlan”, säger Sigge.

Alex och Sigge har tidigare pratat en hel del om Marcus Birro i bland annat sin podcast och det är ingen hemlighet att Marcus Birro inte är deras favoritperson, och vice versa.

Exakt hur mycket pengar de har lagt eller vilka namn de döljer sig bakom i budgivningen vill de dock inte avslöja, varken för varandra eller för lyssnarna.

”Är det du som är ”frbrmelker”, är du ”margarethagarpe”, är du ”killerbob?,” frågar Sigge.

”Jag vill inte säga vem jag är,” svarar Alex, och fortsätter.

”Jag var tvungen att berätta för Amanda… Jag sa att jag har bestämt mig för att vinna den och att jag är beredd att ge ganska mycket pengar för den. Jag måste ha den!”

I skrivande stund är det ledande budet 20 100 kronor.

https://instagram.com/p/BRcrztHjRl7/

Du har väl läst intervjun med Jonna Vanhatalo om varför hon slog sönder tavlan och nu säljer den?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.