Alexander Skarsgård: “Min karriärs största upplevelse”

Alexander Skarsgård vann en Golden Globe-statyett för bästa biroll i serien "Big little lies" och kallade det karriärens största upplevelse. Och skickade en kärleksförklaring till Nicole Kidman.

Johanna Lejon | Foot: IBL  |  Publicerad 2018-01-08 09:55  |  Lästid: < 1 minuter

Serien Big Little Lies har hyllats flertalet gånger över hela världen – och succén fortsätter. I natt kammade Alexander Skarsgård, som har en stor roll i serien, hem en statyett för sin medverkan. Alexander, som vann “Bästa biroll”, gick upp på scenen och passade på att hylla alla kvinnor som gjort Big Little Lies till en sådan framgångssaga.

– Jag är här i kväll för att jag hade privilegiet att arbeta med en grupp av extraordinära kvinnor. Lian, som skrev romanen. Bruna, vår producent och hela vår fantastiska ensemble, som alla är här, sa Alexander i sitt tal.

Skarsgård passade även på att lyfta fram Nicole Kidman, han främsta motspelerska, lite extra.

– Nicole, jag älskar dig och tack för att du gjorde det här till min karriärs största upplevelse.

Det är inte första gången Alexander och Nicole hyllar varandra i samband med en gala. I höstas, då Alexander Skarsgård, även där, kammade hem en Emmy för sin roll i Big Little Lies, passade Nicole på att ge honom med en kyss. Se händelsen här: Här får Alexander Skarsgård en kyss av Nicole Kidman på Emmy-galan

Läs också: Alla vinnarna på Golden Globe 2018

Artikeln publicerades först på ELLE.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:30