Hoppa till innehåll

AMBER BAY – En dryck som inte ljuger om smaken

Nu lanseras hard seltzern Amber Bay i Sverige, en uppfriskande alkoholhaltig drycksom endast innehåller kolsyrat vatten och alkohol – smaksatt med frukt och utan tillsatt socker eller sötningsmedel. I USA har kategorin hard seltzer skördat stora framgångar de senaste åren och fortsätter att växa. Namnet på kategorin hard seltzer beskriver produkten där “hard” betyder alkoholhaltig … Continued

Nu lanseras hard seltzern Amber Bay i Sverige, en uppfriskande alkoholhaltig dryck
som endast innehåller kolsyrat vatten och alkohol – smaksatt med frukt och utan tillsatt socker eller sötningsmedel. I USA har kategorin hard seltzer skördat stora framgångar de senaste åren och fortsätter att växa. Namnet på kategorin hard seltzer beskriver produkten där “hard” betyder alkoholhaltig och “seltzer” kolsyrat vatten. Att drycken har blivit så populär i USA beror till stor del på att den är uppfriskande, fräsch och mindre söt. Med Amber Bay så är Carlsberg Sverige en av de första att introducera kategorin hard seltzer i Sverige.

MEN HUR SMAKAR DEN DÅ?

För en gång skull kommer en produkt som verkligen är exakt vad det låter som, en vodka soda med lime. Inga jävla konstigheter utan passar er som älskar enkelheten i en vodka med soda och lite syra från en lime, i och med att det inte är någon socker i överhuvudtaget så passar det verkligen allt ifrån diabetiker till människor som tänker på sockerintaget. En dryck helt rätt i tiden alltså, och sedermera inget för mig som har ett sjukt behov av socker. Drick direkt ur burken!

Beställ en karta här

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.