Hoppa till innehåll

ÄR DU LESS PÅ HOT SHOT?

Nu är det äntligen dags för Hot Shots att få dö under vintern, det är alltså dags att gå vidare med vår käraste ägodel, nämligen Gin och Tonic fast i en vinterskrud. Värm upp tonic i vattenkokare med en 5 rågade mått strösocker, koka upp den så bubblorna försvinner. Tillsätt 2 cl gin och 4 … Continued

Nu är det äntligen dags för Hot Shots att få dö under vintern, det är alltså dags att gå vidare med vår käraste ägodel, nämligen Gin och Tonic fast i en vinterskrud.

Värm upp tonic i vattenkokare med en 5 rågade mått strösocker, koka upp den så bubblorna försvinner. Tillsätt 2 cl gin och 4 cl varm tonic. Skikta grädde över och voila, nu har du årets vinterplåga de närmsta 100 åren.

Bjud familjen nu till jul och få alla att le utan att behöva få diabetes och är du i fjällen så be dina bartenders att hålla tonicen varm!

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.