Hoppa till innehåll

Arnolds svar på Trumps förolämpning är fantastisk – se videon

Olle Arnell

Arnold Schwarzenegger blev kritiserad för att ha sänkt Trumps gamla tv-program. Då svarar Arnold med en lösning på problemet.

arnold-svarar-trump

Under torsdagsmorgonen talade Donald Trump på eventet National Prayer Breakfast. I samband med detta passade han på att känga Arnold Schwarzenegger och hans gärning som programledare för The Apprentice.

– Vi hade en enorm succé med The Apprentice men när jag ställde upp som presidentkandidat var jag tvungen att lämna programmet, sade Trump som inte är nöjd med ersättaren. Han fortsätter:

– De anställde en stor filmstjärna, Arnold Schwarzenegger, som ersättare och vi vet alla hur det gick. Tittarsiffrorna sjönk kraftigt, det blev en total katastrof.

Under eftermiddagen svarade Arnold med en video på Twitter där han lanserar en idé som vore bra för alla, menar han. Han föreslår att de båda byter jobb så att folk äntligen kan sova gott om natten igen. Se hela talet i videon nedan!

The National Prayer Breakfast? pic.twitter.com/KYUqEZbJIE

— Arnold (@Schwarzenegger) 2 februari 2017

Få Cafés bästa artiklar till din mail!

[newsletter]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.