Videon du måste se: Obama “slow jammar” sin tid som president hos Jimmy Fallon

Man älskar ju att han som kallas världens mäktigaste man gör ett sånt här framträdande. Och ja, han avslutar med en mic-drop.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-06-10 14:53  |  Lästid: 2 minuter
skow-jam-jimmy-fallon

I höst är det dags för Barack Obama att kliva åt sidan för nästa amerikanska president. Låt oss hoppas att det inte blir den här galna människan som tar över, för vi har ju vant oss vid en amerikansk president som släpper semester-spellistor, tittar på precis samma tv-serier som vi gör, dansar med äldre damer i Vita Huset och hänger med prinsbarn i morgonrock. Bland annat.

barack-obama-slow-jam

Nu har han återigen bjudit på sig själv och det är bland de bästa utompolitiska framträdandena han gjort hittills. Under senaste avsnittet av The Tonight Show med Jimmy Fallon genomför de tillsammans en så kallad slow jam.

Slow jam är en subgenre till R&B som vanligen framförs som ballader eller sånger i down-tempo. Termen används oftast för sånger med ett “mjukt” sound där innehållet består av känslofullt och/eller romantisk tema.

Detta har applicerar alltså världens mäktigaste man i en talkshow när han bland annat summerar sin ämbetsperiod som president och delger sina tankar kring det pågående presidentvalet. Och ja, han avslutar med en mic-drop. Se klippet nedan!

slow-jam-obama

Man älskar ju Obama!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-03 10:30