Hoppa till innehåll

Därför får Obama se sjätte säsongen av Game of Thrones redan nu

Redaktionen

Som om det behövdes ytterligare anledningar till att Barack Obama har världens bästa jobb. POTUS är den ende i världen som redan nu kan göra det vi alla väntar på – se sjätte säsongen Game of Thrones.

hejhejsommar
Foto: deadranger/reddit

Många sitter på helspänn och väntar inför nästa säsong av succéserien Game of Thrones och kommer få fortsätta göra det någon vecka till – om du inte är USAs president förstås.

Barack Obama har ett flertal gånger påpekat sin kärlek till tv-serien och har nu bett HBO om att få se avsnitten i förväg. En förfrågan tv-bolaget inte kunde tacka nej till.

– När överbefälhavaren säger ”Jag vill se avsnitt i förväg”, vad ska du göra? säger David Benioff, showrunner för Game of Thrones, till Entertainment Weekly.

Den största frågan nu är om presidenten kommer att hålla alla dödsbesked för sig själv eller om @POTUS kommer vara ett dåligt Twitterkonto att följa de närmsta veckorna.

Du har väl inte missat den senaste Game of Thrones-trailern – se den här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.