Hoppa till innehåll

Se filmen när Donald Trump är totalt orimlig – 9 gånger om

Olle Arnell

Vi vet inte riktigt var vi ska börja. Donald Trumps klavertramp och horribla uttalanden avlöser varandra med sån frekvens att man känner att inget av dem ägnas den uppmärksamhet de förtjänar. Med vilken annan person som helst känns det som att ETT av D’Trumps utspel hade räckt för att sänka sig själv, men är man presidentkandidat verkar andra spelregler … Continued

Vi vet inte riktigt var vi ska börja. Donald Trumps klavertramp och horribla uttalanden avlöser varandra med sån frekvens att man känner att inget av dem ägnas den uppmärksamhet de förtjänar. Med vilken annan person som helst känns det som att ETT av D’Trumps utspel hade räckt för att sänka sig själv, men är man presidentkandidat verkar andra spelregler gälla.

Vi får inte riktigt huvudet runt detta och för att vi inte ska glömma bort alla konstigheter och direkta idiotier som kommer ur munnen på en av världens mest uppmärksammade människor just nu – och kanske soon-to-be USA:s nästa president – satte vi ihop en liten film med 9 av de mest orimliga uttalanden som kommit ur hans mun under den senaste tiden.

Vad säger du, D’Trump for president?

Vill du ha mer sånt här i ditt flöde? Följ oss på Facebook!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.