Annons

Café fortsätter öka – allt fler läser magasinet

Café hittar fler och fler nya läsare. ”Det är ett härligt tecken på att folk vill ta del av riktigt bra innehåll”, säger Cafés chefredaktör Jonas Terning.

Markus Thunberg

jonastopp

Cafés chefredaktör Jonas Terning.

Cafés blandning av mode, stiltips, exklusiva intervjuer, dokument och nöje uppskattas av allt fler personer. I Orvestos senaste undersökning ökar Café med åtta procent jämfört med samma period föregående år. Det gör Café till den överlägset största tidskriften som regelbundet skriver om herrmode och manlig livsstil.

Annons

– Det är ett bevis på att allt slit vi lägger ner lönar sig, säger Cafés chefredaktör Jonas Terning.

Förra veckan nominerades Café också till det prestigefulla branschpriset Årets tidskrift av Sveriges Tidskrifter.

– Jag väljer att se Cafés fortsatta ökning som ett härligt tecken på att folk vill ta del av riktigt bra innehåll, i formen av en tidning, i sin läsplatta, mobil, eller var man nu vill, säger Terning.

Samtidigt som tidningen växer fortsätter Café ta plats på andra plattformar. För fyra veckor sedan succélanserades Fördomspodden med Emil Persson, Cafés livesändningar (senast om Kents avskedsplatta) ses av tiotusentals och vårt populära nyhetsbrev får fler prenumeranter för varje dag.

– Det är superkul att så många vill följa med på Cafés roliga resa och att det vi gör engagerar så mycket.

 

 

ES2302065_CAF1608-001_1-1.pdf

Cafés senaste magasin med Håkan Hellström på omslaget.

För senaste nytt om trender, stiltips, de bästa intervjuerna och nöjesnyheterna följ Café här på Cafe.se, Facebook, Instagram, Snapchat (cafe_magazine), Twitter och för de snyggaste killarna och killkläderna just nu följ Café Stil på Instagram och Facebook.

Prenumerera på nyhetsbrevet här:

Vi ses!

Annons

Dela (25)
Tweeta

Annons


Laddar