Chipsen för dig som inte kan få nog av Niklas Holmgren

Niklas Holmgren lanserar ett eget chips med Piri Piri och rostad vitlökssmak under fotbolls-VM. Chipsen är kryddigt starka och väldigt Niklas Holmgren.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-06-14 14:37  |  Lästid: < 1 minuter

Niklas Holmgren har så tydliga karaktärsdrag att man skulle kunna hugga dom ur sten. Hans karaktäristiska röst är hög och… egen. Och hans uttryck som ”Maaarig”, ”gurgel” ”TITTA PÅ” är varumärkesnära Holmgren som person.

Om man använder Niklas Holmgren för att lansera en egen chippssort – hur gör man det då på ett tydligt sätt? Jo, man slår naturligtvis ihop hans säregna uttryck och unika röst. Det är precis vad man gjort i marknadsföringen av ”Toppchips” som är ett samarbete mellan Svenska spels ”Topptipset” och svenska Gårdschips. När budet med Holmgrens nya chips – med smak av Piri Piri & rostad vitlök – kom till redaktionen var det med ett ljudvykort. Ett sånt där som man älskade att få när man fyllde år när man var liten.

Roligt tyckte vi. Så här låter Holmgren när han kränger sina chips:

”HALLÅÅÅ där! Niklas Holmgren här. Framför dig har du mina toppchips. Det é smarriga MARIGA chips för rafflande fotbollsmatcher och svenska bragder i Ryssland. Muuuums.”

Hur smakar chipsen då? Goda, men utan speciell tydlig smakkaraktär – till en början. Efter drygt tio sekunder gör dock Piri Pirin sitt och hettan är ett faktum. Chipsen växer på en.

Svenska Gårdschips kommer att lansera smaken i butik under hösten. Men du kan få tag i chipsen redan från 18 juni. Om du väljer att lägga ett spel på Topptipset för minst 64 kronor hos något av de 800 ombuden som har erbjudandet är en Holmgrensk chipspåse din.

Fotbollsfest med Café!

Vi ser alla Sveriges matcher i VM på storbildsskärm utomhus mitt i Stockholm! Du som läser Café är givetvis varmt välkommen att kolla på matchen, ta en öl och våndas i 90 minuter tillammans med oss! GRATIS inträde, allt du behöver göra är att markera din närvaro på Facebook-eventet!

Mer på mat och dryck under VM:

Nu finns VM-ölen som får oss att drömma om en sommar likt 1994

Vilka chips ska jag äta till VM? Jonas Cramby har svaret

Så käkar du som ett VM-proffs – Jonas Cramby guidar

 

Ännu mer om VM hittar du på vår VM-sajt HÄR

[newsletter]

[socializer-facebooklikeshare]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-02 21:35