Nu finns VM-ölen som får oss att drömma om en sommar likt 1994

VM-ölen "Hornstull 94" är en god, fruktig lager som tar oss tillbaka till USA-sommaren 1994.

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-06-14 11:03  |  Lästid: 2 minuter

Nu är VM-turneringen bara timmar bort och vi vågar anta att du kommer att se några av matcherna ackompanjerad av en iskall öl i ena näven. För att hjälpa oss att drömma stort om svensk succé i Ryssland finns ölen Hornstull 94 som får oss att minna Brolin, Dahlin, Ravelli, Andersson och alla de andra odödliga svenska landslagsspelarna.

Det är Hornstull Centrum som, tillsammans med bryggeriet Dunder&Krut, tagit fram ölen för att locka folk till Hornhuset för att se VM där. Ölet är en ljus sommarlager på 5,2% med smak av “tropiska frukter, citrus och lite godis.”

Café har provat ölen och utan att säga något som helst dåligt om smaken – det är en god fruktig lager – så är det konotationerna till den, som så ofta beskriven, förtrollade VM-sommaren i USA 1994 som gör att vi vill köpa den och dricka den till alla Sveriges matcher i sommar.

Vill du dricka ölen får du bege dig till Tjoget, Hornhuset, Käk, Beijing8 och Klang Market i Hornstull. Men du vill nog inte vänta till en eventuell åttondelsfinal med svenskt deltagande: ölet är endast tappat på 2 150 flaskor.

Fotbollsfest med Café!

Vi ser alla Sveriges matcher i VM på storbildsskärm utomhus mitt i Stockholm! Du som läser Café är givetvis varmt välkommen att kolla på matchen, ta en öl och våndas i 90 minuter tillammans med oss! GRATIS inträde, allt du behöver göra är att markera din närvaro på Facebook-eventet!

Välkommen, hoppas vi ses där!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:25