Hoppa till innehåll

Då släpps nya säsongen av Ted Lasso – spana in trailern här

Bild från Ted Lassos tredje säsong.

Räkna med att det kommer att feelgood-värma i bröstet när den Emmyprisade serien om det fiktiva brittiska fotbollslaget AFC Richmond återvänder.

Glöm Jürgen Klopp – världens mest populära fotbollstränare heter Ted Lasso, är amerikan och vet ett och annat om lagkemi men väldigt lite om taktiska formationer. I två säsonger har den aningslösa fotbollstränaren coachat, eller kanske snarare anti-coachat, sig in i serietittarnas hjärtan med det Crystal Palace-inspirerade laget AFC Richmond.

Det går alldeles utmärkt att argumentera för att Ted Lasso är en av 2020-talets mysigaste tv-serier. Till och med den allra mysigaste. Serien har också hyllats av kritiker och kammat hem flertalet Emmypriser. Den 15 mars är Jason Sudeikis empatiske tränare tillbaka för en tredje säsong.

I den nya säsongen tippar brittiska pundits laget sist i tabellen inför stundande Premier League-säsong. Lassos tidigare assisterande tränare och goda vän Nate (Nick Mohammed) har chockartat gått över till konkurrenten West Ham, och i kölvattnet kliver Roy Keane-figuren Roy Kent in som ny assisterande tränare i AFC Richmond. Samtidigt är Ted Lasso satt under stor press både på jobbet och privat.

Första avsnittet av den tredje säsongen av Ted Lasso har premiär 15 mars på Apple TV+. Säsongen består av tolv avsnitt – ett nytt avsnitt släpps varje vecka.

Se trailern till den tredje säsongen av Ted Lasso här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.