Hoppa till innehåll

De här prylarna gör att du enkelt kan fästa din iPhone 12 på typ vad som helst

Moments mobilverktyg till Iphone 12
Wilmer Gyllström

Uppa ditt mobilvideo-game med de här prisvärda fästanordningarna till nya iPhone 12.

Vad har vi på mobilskal egentligen? Tja, det är väl mest samarbeten mellan olika influencers och iDeal of Sweden eller det otroligt tunna skalet Nudient. Skal till telefonen får beskrivas som en vattendelare. Vi har de praktiska personerna som vill skydda sin telefon med ett rejält skal. (Att en ”plånbok” i fodralet ofta följer med på köpet gör generellt inte saken sämre.) Och sedan har vi de personer som tänker att telefonen är snyggare utan skal, och får betala priset det kostar för en krossad skärm en gång (eller om vi ska vara ärliga två) per år.

Lagom till lanseringen av iPhone 12 finns nu ett mobilskal som du, med hjälp av en smart magnetfunktion, i princip kan placera var som helst. På nattygsbordet, i bilen eller varför inte på kylskåpet? De här skalen och stativen är perfekt för dig som vill nörda ner dig lite extra i mobilprylar och film.

Moment heter mobilskalsföretaget som precis har släppt sitt första sortiment av produkter som fungerar med MagSafe. MagSafe är det magnetiska tillbehörssystem som är inbyggt i Apples senaste telefonmodeller, som iPhone 12. Med hjälp av den fiffiga MagSafe-funktionen kan du nu hänga och fästa din (nya) iPhone utan otympliga monteringsmoduler. I Moments breda verktygsflora hittar vi fodral men framförallt ett brett urval av stativ som gör att du kan fästa saker på din iPhone 12 till en hyggligt billig peng – billigaste fästanordningen går loss på drygt 20 dollar. Perfekt när du ska ta den perfekta videon eller bilden för din Instagram alltså.

Foto: Moment

Företaget använder sig inte av Apples egna Made for iPhone-branding. Istället har de skapat en egen magnetuppsättning som heter ”(M) Force”, som enligt dem själva ska ge extra styrka. Företaget har ingen patent på magneterna, så egentligen skulle vem som helst kunna tillverka produkter som fysiskt fästs på iPhone 12. Utöver detta har Moment en rad andra bra tillbehör för telefonen, självklart är en av dem mobilhållare till bilen men även linser till kameran.

Moment säljer en rad tillbehör till iPhone 12. Skalen kostar 49,99 dollar och olika fästen för väggar, bil och stativ från 19,99 dollar. Du hittar mer information på Moments hemsida här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.