Det hemliga spelet bakom Anders Svenssons tacos-succé på Instagram

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-06-28 14:27  |  Lästid: 1 minut

Inför Sveriges match mot Mexiko la Anders Svenssons upp en Instagram där han lovar att han ätit sin sista tacos om Sverige inte piskade Mexiko i ödesmatchen. En perfekt lättsam – och rolig – nyhet som i stort alla större medier gjorde något på. Till och med brittiska BBC snappade upp tacosvadet. Nu blev det ju inte så och självklart kom en Instagram där Svensson glatt konstaterade att det bara är att Santa Maria vidare i livet.

Drygt tre timmar innan det virala, första, tacosinlägget fick Café en exklusiv intervju med Anders – i alla fall enligt Anders, som sa att han ”i princip tackat nej till allt inför Mexiko”. När intervjuupplägget presenterades flikade Svensson in direkt:

– Är det något om tacos?

Och visst, något om tacos var det. Efter att Anders bjussat rejält på sig själv (tack Anders, du är underbar!) och ställt upp på det ”Slutgiltiga taco-testet: hur mycket Svensson är Taco-Anders” fortsatte vi att prata om smeknamnet Taco-Anders. Vi kom fram till att hans inställning – att leva med det, och att bjuda på det – är den enda rimliga, och att han borde bjussa på NÅGOT – kanske en Instagram – inför Mexiko. Anders var på Coop i samband med intervjun… kanske var det här idén till den virala tacosinstan föddes?

Kul av Anders, och nu hoppas vi på fler roliga Svensson-instas under VM!

LÄS OCKSÅ:

Anders Svensson inför Mexiko: ”Viktor Claesson är fotbollens Peter Forsberg”

Det slutgiltiga Taco-testet: Hur mycket Svensson är Taco-Anders

Dagens Nyheter försöker skapa sin ”sex getingar”

Dela på Facebook
Tweeta