Den som inte gillar filmerna på en galen Maradona är galen

I dagens VM-svep tar vi självklart ett grepp gårdagens stora snackis – Maradonas galna läktarbeteende, vi hyllar Anders Svensson för sin självdistans och ställer oss väldigt undrande till den gamla storspelaren Gabriel Batistutas Instagram. Häng mé!

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-06-27 13:10  |  Lästid: 3 minuter

Café hårdbevakar VM och i den här artikelföljetongen sammanfattar vi det bästa, roligaste, knäppaste och galnaste från det senaste dygnet – ja, saker du inte vill missa från fotbolls-VM i Ryssland.

1. Sveriges meste landslagsspelare är också Sveriges bjussigaste

Kommentar: Man har ju liksom gått och undrat: kommer Anders Svensson ta den ypperliga möjligheten att tajma en självdistanserad tacobild på insta innan Mexiko-matchen? Nu kan man sluta undra. I går la den underbara Anders Svensson upp en rolig instavideo där han käkar tacos och lovar (hotar!) att det är sista gången han äter tacos om Sverige torskar mot Mexiko. Landslagsspelarna, ja dom tyckte Svenssons tilltag var lattjo och kommenterade friskt under videon. Vill man ha mer av den underbara Anders Svensson får man det i vår inför matchintervju med honom här. Dessutom – do not miss – det slutgiltiga taco-testet med Anders här.

2. Gabriel Batistutas oklara Instagram-målservice

Foto: Instagram.

Kommentar: Som av en händelse surfade Cafés VM-svep in på den gamla Fiorentina-storspelaren Gabriel Batistutas (SOM man älskade att se ”Batigol” i den där lilafärgade Fiorentina-tröjan med Nintendologgan!) Instagram. Vad vi fann? Den kanske oklaraste gamla storspelare-Instagrammen vi sett. På ett text-tv sida 377 vis lägger Batistuta upp en Instagrambild på slutsignal efter varje VM-match. En simpel målservice alltså. Vi förstår inte riktigt syftet, men för all del ”Batigol”: fortsätt med din målservice.

Foto: Goal.com.

3. Best of Twitter – efter Maradonas GALNA kväll

Kommentar: Argentina krånglade sig vidare från gruppen efter ett väldigt sent Marcos Rojo-mål. Men rubrikerna och tweetsen från matchen stal den minst sagt igångeggade Maradona. Hans läktareexhibtionism i tidigare Argentina-matcher under turneringen var ingenting – verkligen i n g en t i n g – mot i går. Känslolägena var på patenterat Maradona-vis kraftigt pendlande och efter matchen var den Argentinska fotbollslegendaren tvungen att uppsöka sjukhus. Varför spekuleras det givetvis friskt i, och vissa teorier känns troligare än andra, så att säga. Och Twitter, ja det kokade efter Maradonas galna show. Här är några av de roligaste reaktionerna på Maradonas galenskap.

https://www.instagram.com/p/Bkgtn_ahCQo/?taken-by=maradona

*BANK-IGT: Poetiskt och högfärdigt – utan missa mål.

Fotbollsfest med Café!

Vi ser alla Sveriges matcher i VM på storbildsskärm utomhus mitt i Stockholm! Du som läser Café är givetvis varmt välkommen att kolla på matchen, ta en öl och våndas i 90 minuter tillammans med oss! GRATIS inträde, allt du behöver göra är att markera din närvaro på Facebook-eventet!

Välkommen, hoppas vi ses där!

Här hittar du tidigare VM-snackisar:

Dag 14: Nilsson Lindelöf bojkottar media – och landslagsledningen börjar trolla

Dag 13: Den som inte blir glad av bilden på Higuita och Valderrama är död inombords

Dag 10: Videon på Bergs sons tårar när pappa gör VM-debut berör världen

Dag 9: Pinsamma Pepe är fotbollsvärldens största ärkegris – här är värsta filmningarna i VM

Dag 8: Mexikos stjärna får oväntad Pablo Escobar-behandling

Dag 7: Fansen söp upp all öl i Novgorod – hyllas av Lustig

Dag 6: Neymars Ramenfrisyr – Sydkoreas tröjbluff – Lauls ensamma soff-VM

Dag 3: Rysk björn spelar vuvuzela – Quaresma utmanas av ryss – Kvällstidningarnas push-extas

Dag 2: Så ser Bebetos son ut – 24 år efter den ikoniska målgesten

Dag 1: Salahs snedsteg – Nigerias kostymlösning – Coutinhos kalldusch

[newsletter]

[socializer-facebooklikeshare]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-02 21:39