Det verkar som att Netflix släpper ett nytt avsnitt av Tiger King den här veckan

Joe Exotic i Netflix-serien Tiger King.

Hallå där alla coola katter och kattungar. Enligt Jeff Lowe – en i raden av alla skruvade karaktärer i Tiger King – kommer det ett nytt avsnitt av dokumentärserien den här veckan.

Joakim Almén | Foto: Netflix  |  Publicerad 2020-04-06 11:30  |  Lästid: 2 minuter

Det har nästan varit lika svårt att undgå Netflix dokumentärserie Tiger Kings existens som att coronaviruset har satt den – temporära – nya världsordningen. Sen dokumentärseriens sju delar släpptes i mitten av mars har den tagit världen, eller ja främst internet, med storm. Memesen på den superexcentriska vilda djur-zooägaren Joe Exotic har varit uppe på Baby Yoda-nivåer. (Kommer du ihåg hur det var, tiden då Baby Yoda ägde internet? Det känns som år sen nu).

Men okej, har du inte sett serien så handlar den alldeles för kompakt sammanfattat om om en sorts katt-och-råtta-lek mellan tigerkungen Joe Exotic och kattdjursälskaren tillika organisationen Big Cat Rescues starka kvinna Carole Baskin. En katt-och-råtta-lek som innefattar stämningar, excentriker i överskott, mordkomplotter och lejda yrkes(ish)mördare.

View this post on Instagram

?

A post shared by Shitheadsteve (@shitheadsteve) on

Serien har blivit så populär att det redan i veckan verkar vara aktuellt att släppa ett nytt avsnitt. Ja, i alla fall om vi ska tro Jeff Lowe, som i dokumentären målas ut som personen som är anledningen att flamboyante hockeyfrillamannen Joe Exotic för närvarande skakar galler, så kommer det ett nytt bonusavsnitt av Tiger King redan den här veckan. I ett kort videomeddelande som postades i helgen på Twitter berättar Lowe, aningen svajigt, om planerna.

– Netflix släpper ett ytterligare avsnitt, som kommer ut nästa vecka. De är här och filmar imorgon. Ta hand om er, håll er säkra och ta på era masker.

Innan du knyter näven och väser ett Staffan Lindeborskt ”yes!” bör du ha i åtanke att Jeff Lowe inte känns som en person med höga poäng i trovärdighet. Det är ännu oklart om det faktiskt kommer ett nytt Tiger King-avsnitt och om det i så fall handlar om någon form av återföreningsavsnitt á Love is Blind eller om det är mer utav ett ”vad hände sen?”-avsnitt. Netflix själva har ännu inte kommenterat nyheten. Men vi, precis som resten av världen, hoppas!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-04-06 16:17