Yes! Nu kan du streama ”Ducktales” på Disney+

Ducktales

Den perfekta streaming-julklappen!

Joakim Almén  |  Publicerad 2020-12-18 10:47  |  Lästid: < 1 minuter

Om du bara får välja en serie från barndomen som glimrar lite extra nostalgiskt, vilken väljer du då? Även om Café har precis noll empiriskt stöd för detta är KÄNSLAN att en majoritet kommer att svara Disney-klassikern Ducktales. Ja, i alla fall om vi riggar omröstningen så att julkalenderar likt Mysteriet på Greveholm inte är ett giltigt svarsalternativ.

Ducktales, Ankliv eller Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr som dess svenska översättningen lydde, var en av de mest populära tecknade serierna under 90-talet. Serien, som producerades i totalt fyra säsonger och 101 avsnitt mellan åren 1987-1990, visades i Sverige på SVT och TV3.

Nu släpper Disney en tidig julklapp till prenumeranter av streamingsuccén Disney+ genom att göra den första säsongen av Ducktales tillgänglig att se. Den animerade serien finns att streama från och med idag 18 december. Totalt rör det sig om totalt 63 dubbade avsnitt och fler avsnitt och säsonger kommer att tillkomma, skriver MovieZine som var först med att rapportera om nyheten.

Så har du tröttnat på att reprisera gamla julkalenderar, redan sett The Nightmare Before Christmas eller tragglat dig igenom en ännu en treplus-julfilm vet du vad du ska kika på med familjen (eller för all del solo) under julfirandet.

”Ducktales” finns att streama på Disney+ nu.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-12-18 10:51