Hoppa till innehåll

Expedition: Träning

Bara för att det är en massa matlagning på bloggen just nu, betyder inte att jag glömt expeditionsplanerna. Nej, du. Saker och ting börjar sakta men säkert falla mer och mer på plats och snart hoppas jag kunna visa upp ett kvitto till en flygresa. Så länge har Kalle, som vanligt, skrivit ett veckoträningsschema. Förutom detta börjar … Continued

Bara för att det är en massa matlagning på bloggen just nu, betyder inte att jag glömt expeditionsplanerna. Nej, du. Saker och ting börjar sakta men säkert falla mer och mer på plats och snart hoppas jag kunna visa upp ett kvitto till en flygresa. Så länge har Kalle, som vanligt, skrivit ett veckoträningsschema. Förutom detta börjar jag från och med idag ta dagliga långpromenader med ryggsäck till Fiskartorpet där jag går upp och ner för höjdhopparbacken. En gång per promenad till att börja med, sedan en extra gång varje vecka fram till expeditionen.

James
Uppvärmning: Ro 2 km
Pass:
10 marklyft
10 burpess
x10

10K
Spring 10 kilometer i valfritt tempo.

Gå som att du skitit på dig 
Uppvärmning: Spring 2 km
Pass:
10 Benböj + 10 upphopp
16 utfall + 16 utfallshopp
x5 
Spring 1 km

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.