Annons

Fotbollsspelarens blunder – tackar frun OCH flickvännen

Mohammed Anas blev känd över en natt efter att han "avslöjat" sig själv i direktsänd tv. Vi hoppas för alla inblandades skull att det bara var en felsägning.

Joel Linde

Ghananen Mohammed Anas hade en bra dag i lördags när hans sydafrikanska lag, Free Town Stars, tog en viktig poäng mot Ajaz Cape Town.

Anas utnämndes till matchens lirare och intervjuades sedvanligt efter matchen. Hans svar i intervjun skulle leda till att hans namn googlades mer än, exempelvis, Wayne Rooney – trots att han alltså spelar i sydafrikanska ligan. Hans namn googlades dock inte av fotbollsrelaterade anledningar.

Se intervjun här!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

När Anas i all sin glädje tackar för stödet adresserar han sina fans, sin fru – så klart – och sedan sin flickvän.

Efter uppståndelsen intervjuades Mohammed Anas senare av BBC där har fick möjlighet att förklara det virala uttalandet.

– Min familj vet att jag kallar min dotter för min flickvän. Det är det jag pratade om. Jag har ingen flickvän, sa han.

Han kände sig aldrig orolig för hur hans fru sedan sju år skulle reagera, tvärt om verkar han se positivt på berömmelsen.

– Jag är känd nu, folk världen över känner till mig.

Man undrar ju ändå hur det var egentligen. Försade han sig? Stämmer det att han kallar sin dotter för flickvän? Oavsett var det ett lyckat sätt att bli uppmärksammad som fotbollsspelare i en mindre bevakad fotbollsliga som den sydafrikanska.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar