Game of Thrones släpper sneakers – ett måste för riktiga fans

Nu har du chansen att skina lite extra i höst med Jaime Lannister-sneakers. Något som görs möjligt genom ett samarbete mellan märket KOIO Collective och serieskaparna själv.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2017-09-04 16:51  |  Lästid: 2 minuter

Nu står det klart att Kings Landings egna kungadråpare Jamie Lannister får ett par skor tillägnade efter sig. Det är genom ett officiellt samarbete mellan Game of Thrones och det italienska skomärket ”KOIO”, som denna limited edition-doja kommer släppas.

Tråkigt nog så är skomodellen, precis som järntronen något som bara den allra girigaste kan erövra. Endast 150 exemplar av dessa guldglittrande sneakers är hittills möjliga att vinna och det enda sättet att få tag på dessa är genom att delta i varumärkets Instagramtävling.

Vid första ögonkastet på skon är det inget annat än den utstickande guldfärgen som fångar uppmärksamheten.

Dedikerad efter Jaime Lannister, kommer skorna med det passande namnet ”Kingslayer” spraka så mycket guld att Tywin Lannister själv kanske vrider sig något varv i graven. Skorna kommer att vara en del av en streetstyle-kollektion med namnet ”Rep the Realm” där serieskaparna även samarbetar med andra märken som BBC och Alife.

I en värld som denna där produktionen av Game of Thrones-inspirerade sneakers blir av, finns det nog inte heller någon mer passande karakär att dedikera en sko åt än just Jaime Lannister. Skaparnas omsorg för skons design råder det ingen tvivel om då man bland annat har tagit sig tiden att addera ett litet emblem längst fram på skosnörena med Jaimes hand i guldfärg.

Det är inte första gången som HBO skapar gott om möjligheter för fans att köpa produkter baserade på succéserien. Andra vanliga produkter är bland annat leksaker, t-shirts, kaffemuggar och annan merchandise som många skulle kalla för onödigheter.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:49