Då har sista säsongen av GoT premiär – se nya trailern här

Sista säsongen av Game of Thrones.

Nu går det bra att börja reprisera tidigare "Game of Thrones"-säsonger. HBO har äntligen gett sin fantasy-blockbuster en premiärmånad – april 2019.

Joakim Almén | Foto: Youtube  |  Publicerad 2018-11-13 16:42  |  Lästid: < 1 minuter

Sista säsongen av HBO:s hyllade supersuccé Game of Thrones står för dörren. Vintern har kommit och nu ska tronspelet äntligen få sin upplösning. En sak är klar: de dramatiska intrigerna, som har blivit något av seriens kännetecken, kommer inte direkt bli mindre dramatiska. På många sätt känns det vemodigt att serien ska gå i mål – men samtidigt ska det bli skönt att äntligen få en upplösning på familjerna Lannisters, Starks och Targaryens ständiga maktkamp.

För ett par veckor sen sipprade nyheten ut om att HBO jobbar på en prequel till Game of Thrones. En prequel, med Mulholland Drive-stjärnan Naomi Watts i en ledande roll, som baseras på GoT-författaren George R.R. Martins bokserie A Song of Ice and Fire.

Och nu kommer ytterligare nyheter från Westeros – HBO bekräftar att Game of Thrones sista och åttonde säsong, som består av sex avsnitt, kommer att ha premiär Q2 2019, närmre bestämt i april. Ett exakt datum är ännu inte kommunicerat, men inofficiella källor har tidigare hävdat att det är 21 april som gäller. Samtidigt som nu HBO bekräftat premiärmånad släpper de även en ny mustig trailer till streamingtjänstens flaggskeppsserie. Hajpen kan börja – på riktigt.

Se nya trailern till sista säsongen av ”Game of Thrones” här!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-11-13 16:44