Hoppa till innehåll

Goda nyheter – Trumps kroppsspråk ser ut som att han (ständigt) spelar dragspel

Wilmer Gyllström

Är det ett brott att ha ett karismatiskt kroppsspråk? Nej, men det utgör en bra grogrund för roliga videoklipp.

Det är ingen nyhet att kroppsspråk och retorik är väsentlig del av politikeryrket. Vissa håller i podiet, andra viftar med händerna och pekar. Donald Trump har en signaturrörelse som förekommer frekvent i hans framföranden: Den gummibandsliknande rörelsen liknar ett försök till applåd, eller som att han försöker mäta någonting när han står och viftar med armarna. Lite som en säl som klappar eller en pingvin som fightas.

Eller så ser det exakt ut som om Amerikas president ständigt står och spelar dragspel. Twitter-användaren (och före detta basketspelaren) Rex Chapman har delat ett klipp där någon har knåpat ihop ett videoklipp där Trumps yviga argumentation ackompanjeras av ett lika slängigt dragspelande.

https://twitter.com/RexChapman/status/1306438597550243841

Kanske är det orättvist, kanske är det barnsligt, kanske är det ganska kul. Fler Donald Trump-klipp lär oavsett följa innan valet i november. Om du inte fick nog av detta så hittar du mer av Trumps musicerande nedan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.