Godaste ginen just nu kommer från Norrbottens Destilleri

Emil Åreng och ginflaskan Sicilian Dreams från Norbotten Destilleri.

Cafés dryckesredaktör Emil Åreng tipsar om sina tre främsta måsten just nu. Däribland en gin med smak av Sicilien – från Norrbotten.

Emil Årengs blogg.
Emil Åreng  |  Publicerad 2022-08-02 15:10  |  Lästid: 2 minuter

Flaskan

Sicilian Dreams från Norrbottens Destilleri

Vem drömmer inte om Sicilien? Ginen Sicilian Dreams från Norbottens Destilleri är en fenomenal skapelse där citrus i olika former har fått samsas med Norrbottens klassiska gintoner. Resultatet är precis som det låter – en dröm! 

Hotellet

PM & Vänner i Växjö

När det är kaos på Arlanda och folk flyger kors och tvärs för att uppleva ingenting så är det befriande att sätta sig på ett tåg till Växjö och checka in på PM & Vänner. Detta är ett av få hotell som jag faktiskt inte lämnat när jag fått mitt rum. PM är unikt på så många sätt – och stilfullt in i minsta detalj. Inte minst maten, drycken och den utomordentliga servicen. 

Accessoaren

Kepa från Cocktailored

I mitten på 00-talet så fanns det en fäbless bland bartenders att klä sig i merch från varumärkena man jobbade med. Det gör vi än i dag, med marginellt bättre resultat. Cocktailored har höjt ambitionsnivån ytterligare och leve­rerar fantastiskt fina kepsar med din favorit­barbeställning tryckt på fronten.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-08-02 15:30