Designat wifi-system ger dig kontroll över surfen i hemmet

Google Wifi är ett snyggt designat system som vi gärna har stående framme, och som tillåter dig att kontrollera precis var och när i hemmet det ska finnas internet.

Joel Linde  |  Publicerad 2017-10-30 11:41  |  Lästid: < 1 minuter

Bortom att vara världens mest använda sökmotor erbjuder Google flera andra tjänster – Google Chromecast gör att du kan streama innehåll från dator eller mobil till tv:n, smarta telefonen Google Pixel – och nu även deras designade system för trådlöst internet, Google Wifi.

Det som gör detta system speciellt är dels designen som gör att vi inte behöver gömma undan det under en säng eller i ett skåp och tappa mycket av prestandan på köpet.

Den andra stora fördelen är att flera enheter kan placeras ut i hemmet för att styra var och när det ska finnas uppkoppling. Vill du till exempel förhindra att barnen har tillgång till internet på nätterna kan du stänga av täckningen till deras rum, manuellt eller via schemalagda tidpunkter.

Google Wifi:s ankarpunkter är inte mycket större än tekoppar.

Google Wifi kommer med 1, 2, eller 3 ankarpunkter, och i de fall du använder flera kan du också styra vilken av dem som ska prioriteras. Det är perfekt ifall du ska streama en film och vill vara säker på att du får tillräckligt med hastighet. Använder du flera ankarpunkter kan du också se till att du aldrig tappar täckning någonstans i huset. Går du till exempel runt med telefonen i huset kommer Google Wifi att byta över till att sända från den ankarpunkt som ger dig bäst signal.

Det finns många smarta funktioner med Google Wifi som garanterat kommer underlätta i det lite större hemmet, särskilt om du har barn!

Artikeln publicerades först på Residence.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:28