Annons

Skaparna avslöjar: Det här händer i säsong 2 av Stranger Things

Will ser märkliga bilder, Mike sörjer Eleven – och ett nytt syskonpar flyttar till staden och rör om i grytan. Skaparna, tillika bröderna, Matt och Ross Duffer har äntligen berättat lite om vad nästa säsong av Stranger Things har att erbjuda.

Sofia Börjesson
Skaparna avslöjar: Det här händer i säsong 2 av Stranger Things

Foto: Netflix


Foto: Netflix

Foto: Netflix

Ett år har passerat i staden Hawkins i Indiana när andra säsongen av Stranger Things tar sitt avtramp. Will Buyers har återigen förenats med de andra efter att ha räddats från den mörka dimensionen Upside Down, men precis som vi fick en hint om i sista avsnittet är det något som inte är helt hundra med pojken.

Annons

En av skaparna bakom serien, Matt Duffer, förklarar att Will ser bilder från Upside Down, men det är oklart om de är verkliga eller om han lider av posttraumatisk stress.

Gilla Cafe.se på Facebook

Wills mamma (Winona Ryder) försöker få familjen att återgå till en normal och stabil vardag, och hon börjar dejta en man som heter Bob.

– Jag tror att hon har valt att träffa Bob för att ge sönerna en bra fadersfigur i deras liv, förklarar Winona Ryder för Entertainment Weekly.

För polisen Hopper har livet blivit komplicerat efter säsong 1. För att skydda familjen Buyers försöker han mörka allt som har hänt, bland annat Barbs försvinnande, och det tär på den annars så hederlige polisen.

Mike sörjer förlusten av Eleven, och hans syster Nancy sörjer sin vän Barb.

– De har påverkats mest av alla, eftersom de båda har förlorat någon. Det är något de brottas med, och vi får se effekterna i den här säsongen, säger Ross Duffer, medskapare av serien.

Men vi får även se ett par nya ansikten i säsong två. Syskonen Billy och Max flyttar till Hawkins, och Max blir vän med pojkarna. Hon blir genast väldigt omtyckt, speciellt av Lucas och Dustin. Men hennes bror Billy har det inte lika lätt på vänskapsfronten. Matt Duffer är lagom hemlighetsfull när han förklarar Billys roll:

– Stephen King har alltid med riktigt stora mänskliga skurkar. Ondskan i den riktiga världen är ofta lika illa eller till och med värre än den övernaturliga ondskan, därför ville vi introducera den här karaktären.

Det behöver däremot inte betyda att vi inte får vår dos av det övernaturliga i säsong två. Portalen till Upside Down är fortfarande öppen, och labbet finns också kvar. Vad för slags monster vi kommer att få se är skaparna dock förtegna om.

Stranger Things har premiär 31 oktober 2017, men du kan se den första teaser-trailern redan nu om du klickar här.

Källa: Entertainment Weekly

Annons

Dela (49)
Tweeta

Annons


Laddar