Hoppa till innehåll

Här är alla deltagarna i Filip och Fredriks nya tv-program ”Alla mot alla”

Marlon Appelgren

”Som På spåret fast punkigare.”

Det ständigt aktuella tv-radarparet Filip och Fredrik dyker snart upp i rutan med ett nytt program i genren kändisfrågesport. I programmet Alla möter alla kommer sju kändislag att tävla i en På spåret-liknande tävlingsform där två lag möts i varje avsnitt.

Programmet kommer att sändas i tjugofyra avsnitt där, som titeln mer än väl förklarar, alla möter alla innan ett lag hamnar högst på prispallen. Meningen med programmet är att det ska bjuda på mer humor än andra frågesportsprogram.

– Fredrik är väl den som håller i taktpinnen och jag går mer på magkänslan. Det låter lite som en Luuk och Lindström dynamik och det får vi hacka i oss. Men vi är punkigare på något sätt, säger Filip Hammar till Aftonbladet.

Tävlingsparen i det nya frågesportsprogrammet är följande: Alex Schulman och Amanda Schulman, Rickard Olsson och Emma Frans, Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist, Erik ”Jerka” Johansson och Emma Molin och Alexander Kronlund och Kishti Tomita.

Erik ”Jerka” Johansson med hand i ögat.
Erik ”Jerka” Johansson tävlar tillsammans med Emma Molin i Alla mot alla.

– Det här är spännande och nytt på så sätt att vi kör fyra kvällar i veckan och att det är ett seriesystem där alla möter alla för att vi ska få fram de vassaste knivarna i lådan, säger Fredrik Wikingsson.

Filip och Fredrik hoppas själva på att det ska finnas prestige bland deltagarna och att det skapar en balans av humor och allvar. Filip och Fredrik har för tillfället övergivit sitt humorknorrade aktualitetsprogram Breaking News och gett plats åt Jessica Almenäs, en frånvaro som bland annat berott på att de jobbat med att ta fram det nya programformatet.

Alla mot alla har premiär på måndag 4 mars och sänds måndag till torsdag kl. 22.00 på Kanal 5 och Dplay.

Här är alla deltagarna i Filip och Fredriks nya program Alla mot alla:

Alex Schulman och Amanda Schulman
Rickard Olsson och Emma Frans
Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist
Erik ”Jerka” Johansson och Emma Molin
Alexander Kronlund och Kishti Tomita

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.