Här är alla nyheter på Netflix i mars – Café väljer 5 höjdpunkter

Café samlar hetaste nyheterna på streamingjätten i mars.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2022-02-25 09:48  |  Lästid: 2 minuter

Svart Krabba

Netflix-producerad actionthriller med Noomi Rapace i huvudrollen. Serien utspelar sig i en postapokalyptisk krigshärjad värld där sex soldater riskerar sina liv på ett hemligt uppdrag över en frusen skärgård för att transportera ett mystiskt paket som ska kunna sätta stopp för kriget. Förutom Rapaces stjärnglans så hittas namn som Aliette Opheim och David Dencik i rollistan. 18 mars.

Top Boy, säsong 4

Brittiska Top Boys återkomst blev för några år sedan vida omtalad, mycket för att dess återkomst till mångt och mycket berodde på att rapparen Drake under sin mest outhärdliga anglofila period upptäckte serien och blev så bestört över att den var nedlagd att han bekostade en ny säsong ur egen ficka. Hisspitchen av serien är ”The Wire, fast i östra London”, och som tidigare säsonger så rör det sig om en gängkrig, drogförsäljning och mänskliga relationer i ett regn som framkallat av en våt disktrasa som aldrig slutar vridas om. 18 mars.

The Andy Warhol Diaries

Dokumentärserien The Andy Warhol Diaries kommer i sex delar under våren. I serien har man låtit Warhol själv berätta sin historia. På sätt och vis i alla fall. Warhols röst har återskapats genom en AI-baserad teknik som förvandlar text till digitalt tal. Man har sedan blandat detta med skådespelaren Bill Irwins röst för att få till en spöklik imitation av Warhol som läser upp fragment ur sin dagbok. 9 mars.

Formula 1: Drive to Survive, säsong 4

Folk får inte nog av streamingjättens racingserie. Trots sportens inte överdrivet sympatiska stjärnor så så fastnar du snabbare för Drive to Survive än du hinner säga Rubens Barrichello. Fjärde säsongen utlovar också extra dramatik, med tanke på den sanslöst spännande upplösningen på duellen mellan Max Verstappen och Lewis Hamilton under säsongen. 11 mars.

Bad Vegan

Netflix, eller i alla fall Chris Smith, verkar ha hittat ett vinnande koncept för sina dokumentärserier – extra allt. Efter att ha producerat Tiger King och regisserat Fyre: The Greatest Party that Never Happened, och nyligen köpt rättigheterna till en spektakulär bitcoinbluff, så kommer miniserien Bad Vegan om kändiskrögaren Sarma Melngailis som kallades för drottningen av vegansk kost men som blev känd som ”the vegan fugitive”. Efter att ha träffat en man med det märkligt opålitliga namnet Shane Fox på Twitter så inleds en romans där Fox lurar Melngailis på pengar genom att lova allt från att expandera hennes restaurangimperium till att göra hennes hund odödlig. 16 mars.

Här är allt som släpps på Netflix i mars:

1 mars

438 dagar

Made in Italy

Worst Roommate Ever (säsong 1)

2 mars

Against the Ice (originalfilm)

The Flash (säsong 7)

Ritmo Salvaje (säsong 1)

3 mars

He-Man and the Masters of the Universe (säsong 2)

Lyxmäklarna (säsong 2)

Midnight at the Pera Palace (säsong 1)

The Weekend Away (originalfilm)

4 mars

Bilder av henne (premiär)

Det osynliga bandet (originalfilm)

Lögnaren (säsong 1)

Making Fun (säsong 1)

Meskina (originalfilm)

7 mars

Waves

8 mars

Autumn Girl (originalfilm)

9 mars

Fab 5: Tyskland (säsong 1)

Skuggan i mitt öga (originalfilm)

The Andy Warhol Diaries (miniserie)

11 mars

Formula 1: Drive to Survive (säsong 4)

Life After Death with Tyler Henry (säsong 1)

The Adam Project (originalfilm)

12 mars

Unga kvinnor

15 mars

Marilyns ögon (originalfilm)

16 mars

3 ton: Kuppen mot Brasiliens centralbank (säsong 1)

Bad Vegan (miniserie)

17 mars

Human Capital

18 mars

Cracow Monsters (säsong 1)

Human Resources (premiär)

Svart krabba (originalfilm)

Tills vi ses igen (originalfilm)

Top Boy (säsong 2)

Windfall (originalfilm)

Young, Famous & African (aäsong 1)

25 mars

Familjen Bridgerton (säsong 2)

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad för 2 hours sen