Annons

james-bond-spectre-trailer

Amerikanska lyxmärket dominerar i den 24:e Bondrullen.

* * *

Sitter du svettigt klistrad framför trailern till kommande Bondfilmen Spectre? Eller är du i alla fall lite nyfiken? Se den här så kommer du att bli det.

Annons

Då vet du förstås att Daniel Craig (eller snarare produktionsbolaget) inte lämnar något åt slumpen när det gäller agentens svid. Som vi tidigare har berättat är det Tom Ford, lyxmärket döpt efter sin legendariske skapare, som står för stora delar av garderoben, inklusive kostym och manschettknappar. Den tighta polotröjan, känd från filmaffischer, är det dock N. Peal som ligger bakom (du hittar den här).

Gilla Cafe.se på Facebook

Det står klart att också solglasögonen, som Bond setts glida runt med i trailern, är Tom Ford, närmare bestämt Snowden Soft Square Sunglasses modell FT0237. De eleganta brillorna har bågar i det flecibla materialet acetat, och gråskalelinser. Längst upp vid skalmarna ser vi Tom Fords signatur-T, märket står också tryckt på ena linsen.

bond-tom-ford-spectre-sunglasses-solglasogon

bond-james-tom-ford-solbrillor-sunglasses

Glasögonen hittar du här. De kostar 390 dollar, motsvarande 3300 kronor, och då bör de tåla både en martinirunda i baren och en våldsam terroristjakt.

 

Jonatan Loxdal

* * *

Läs också!

Här är lyxmärket som James Bond väljer i kommande filmen

Kolla in nya trailern för James Bond-filmen Spectre

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar