Har du inte sett SNL-parodin av ”No Time to Die” bör du göra det nu

Daniel Craig i James Bond-parodi på Saturday Night Live.

Sällan har man sett agent 007 så här utflippad.

Jonas Fiskáare  |  Publicerad 2020-03-09 13:41  |  Lästid: < 1 minut

I veckan som gick nåddes vi av nyheten att premiären av den kommande Bondfilmen No Time to Die skjuts upp på grund av Coronautbrottet. Premiären, som skulle gått av stapeln i april, beräknas nu istället till november. Deppigt värre för alla Bond-fans världen över – men som lite plåster på såren var Bond-skådisen Daniel Craig snäll nog att bjussa på en tjuvtitt ur den nya filmen när han i helgen gästade som programledare för Saturday Night Live. Den här gången får vi se agenten som en helt annan person, mer utflippad än vi annars är vana med.

Den humoristiska scenen utspelar sig i sedvanlig Bondmiljö inne på ett casino. Bond, som alltid oklanderligt klädd i en smoking, går direkt fram mot Chloe Fineman (känt SNL-ansikte) som står intill ett av craps-borden.

”Craps? I always thought your game was stealing state secrets”, utbrister han.

”Whatever you want from me James, the odds are not in your favour” får han till svar.

”Well, maybe I get lucky. Where is your boss?”, säger han och ber henne blåsa på tärningarna innan han kastar dem.

Och turen verkar vara på agenten med rätt att dödas sida när han lyckas med det ena lyckokastet efter andra. Uppståndelsen blir stor och människor flockas runt bordet för att skåda spektaklet. Bond som är påtagligt uppjagad av situationen, beställer in en drink. Men den här gången är det inte favoritdrinken Vodka Martini – ’shaken not stirred’ – i glaset. Istället ropar han in en mer otippad beställning i sammanhanget: Vodka Redbull i ett pintglas, för att kort därefter utbrista orden:

”I have an announcement to make: I’m buzzed!”

Uppfriskande att se Bond på det här humöret eller vad säger ni?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-03-09 13:59