Hoppa till innehåll

Hett med hoodie – 3 sätt att bära vinterns trendigaste plagg på

Martin Hansson

Hoodtröjan är denna säsong hetare än någonsin. Cafés moderedaktör om hur du bär hoodien snyggast i vinter.

Hoodtröjan har smugit sig tillbaka i herrmodet och blivit ett av vinterns trendigaste plagg. Ett plagg som tidigare många gånger kanske mer varit synonymt med soffhäng och nedklätt har hamnat i modets finrum. Det coola parisiska märket Vetements har med sin säregna anti-mode attityd väckt liv i hoodtröjan och gjort den mer intressant än någonsin. Samtidigt som Kanye West de senaste åren visat att du kan bära hoodien snyggt varje dag. Kör på en stilren variant i mörka färger, eller stick ut med ett stort tryck. Café guidar till tre sätt att bära ett av vinterns hetaste plagg på.

1. Med mjukisbralla och vinterjacka

Vem har sagt att du inte kan gå utanför dörren i mjukisbrallor och hoodtröja? Rapparen Tyga sportar hoodien coolt och helt rätt tillsammans med ett par Adidas-byxor och Vans-sneakers i regnet.

2. Under en rock eller peacoat

Eftersträvar du en mer dressad look kan du enkelt bära hoodtröjan under en dubbelknäppt rock eller peacoat i vinter. Brittiske modellen Oliver Cheshire stylade hoodien till en kamelfärgad peacoat och vita sneakers på Londons herrmodevecka.

3. Hög modegrad i oversize-modell

Parisiska klädmärket Vetements och Kanye West har båda varit bidragande till hoodtröjans comeback. För en riktigt hög modegrad i vinter och kommande vår bär du hoodien snyggast i en oversize-modell och svarta jeans.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.