Hett med hoodie – 3 sätt att bära vinterns trendigaste plagg på

Hoodtröjan är denna säsong hetare än någonsin. Cafés moderedaktör om hur du bär hoodien snyggast i vinter.

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-11-29 16:03  |  Lästid: 2 minuter

Hoodtröjan har smugit sig tillbaka i herrmodet och blivit ett av vinterns trendigaste plagg. Ett plagg som tidigare många gånger kanske mer varit synonymt med soffhäng och nedklätt har hamnat i modets finrum. Det coola parisiska märket Vetements har med sin säregna anti-mode attityd väckt liv i hoodtröjan och gjort den mer intressant än någonsin. Samtidigt som Kanye West de senaste åren visat att du kan bära hoodien snyggt varje dag. Kör på en stilren variant i mörka färger, eller stick ut med ett stort tryck. Café guidar till tre sätt att bära ett av vinterns hetaste plagg på.

kylie-tyga-matching

1. Med mjukisbralla och vinterjacka

Vem har sagt att du inte kan gå utanför dörren i mjukisbrallor och hoodtröja? Rapparen Tyga sportar hoodien coolt och helt rätt tillsammans med ett par Adidas-byxor och Vans-sneakers i regnet.

Street Style, London Collections Men, Autumn Winter 2016, Britain - 11 Jan 2016

2. Under en rock eller peacoat

Eftersträvar du en mer dressad look kan du enkelt bära hoodtröjan under en dubbelknäppt rock eller peacoat i vinter. Brittiske modellen Oliver Cheshire stylade hoodien till en kamelfärgad peacoat och vita sneakers på Londons herrmodevecka.

Kanye

3. Hög modegrad i oversize-modell

Parisiska klädmärket Vetements och Kanye West har båda varit bidragande till hoodtröjans comeback. För en riktigt hög modegrad i vinter och kommande vår bär du hoodien snyggast i en oversize-modell och svarta jeans.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-06 14:46