Hoppa till innehåll

I afton: Bloggfika

Idag är det ju, som de mer uppmärksamma av er läsare därute möjligen redan lagt märke till, torsdag. Och på torsdagar har vi ju bloggfika i den här bloggen. (Ja…förutom förra torsdagen då, när jag så att säga liksom glömde borde det lite, men låt oss nu inte klamra oss fast i det förflutna.) För eventuellt … Continued

Idag är det ju, som de mer uppmärksamma av er läsare därute möjligen redan lagt märke till, torsdag.

Och på torsdagar har vi ju bloggfika i den här bloggen. (Ja…förutom förra torsdagen då, när jag så att säga liksom glömde borde det lite, men låt oss nu inte klamra oss fast i det förflutna.)

För eventuellt nytillkomna läsare är bloggfika mycket enkelt: Klockan 20.00 ikväll läggs ett blogginlägg upp med titeln ”Bloggfika”, och i kommentarsfältet under samlas sedan alla som vill för att diskutera, dividera och…tja…hänga. Sådär som man gjorde på 90-talet, ni vet.

Bloggfikat startades på initiativ av den här bloggens läsare (mest av alla Malin, ivrigt påhejad av alltifrån Julia Uppviglerskan till Andreas och Psykologstudenten), och drivs således av läsarna. Det handlar alltså (precis som bloggen i övrigt) försvinnande lite om mig.

Behöver man hjälp med något särskilt, ett kladdkakerecept eller bra restauranger i Borås eller hur man byter oljefilter på en Toyota Corolla eller något annat, är det bara att slänga ut frågan i kommentarsfältet. Känner man sig osäker på hur det hela fungerar kan man bara skriva ”Hej! Jag är ny!” så hjälper bloggfikaveteranerna dig till rätta.

Så, 20.00 ikväll alltså.

Vilka kommer?

Vad vill ni prata om?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.