Hoppa till innehåll

Slipp torra och fnasiga läppar – bästa produkterna

Torra fnasiga läppar – no more! I min familj är vi smått besatta av läppfett som vi kallar det (så äckligt) och när jag var liten låg det vaselinburkar och lypsyl i skålar i hela huset. Nu har jag alltid ett i väskan eller fickan för vem vet när man får hångla nästa gång och … Continued

Torra fnasiga läppar – no more! I min familj är vi smått besatta av läppfett som vi kallar det (så äckligt) och när jag var liten låg det vaselinburkar och lypsyl i skålar i hela huset. Nu har jag alltid ett i väskan eller fickan för vem vet när man får hångla nästa gång och det finns ju inget värre än att hångla med torra läppar? Dessutom är det oerhört irriterande att gå runt och slicka sig om läpparna.

När du väljer läppfett är det bra att kolla på ingredienslistan, innehåller den sheasmör, jojoba- eller mandelolja eller e-vitamin ska du slå till! Dessa både skyddar och återfuktar.Om du tenderar att ha fnasiga läppar kan du skrubba lätt med en fuktig handduk eller  göra en läppskrubb av socker och olivolja/kokosfett, på så sätt tar du bort död hud och läpparna kan återfuktas på bästa möjliga sätt.

Lip cure, 199 kr, Tromborg

Lemon lip balm, 70 kr, & Other Stories

Vanilla lip balm,70 kr, H&M Conscious

8 hour cream, 185 kr, Elizabeth Arden

Lip balm, 109 kr, V76 by Vaughn

Hydra, 415 kr, Chanel

Cerat naturell, 65 kr, Ekendahls

Original lip balm, 70 kr, Bulldog

LÄS MER!

Nytt i badrumsskåpet

Min hudvårdsrutin

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.