Hoppa till innehåll

In Flames släpper ny gin med smak av fläder och gurka

Joel Linde

Metalbandet släpper en gin i samarbete med Nils Oscar Bryggeri – nu kan du köpa din egen exklusiva flaska!

I somras släppte Svenska metalgiganterna In Flames en egen gin tillsammans med Nils Oscar Bryggeri – den sålde slut på några dagar.

Nu kommer uppföljaren, och vi förväntar oss att den inte kommer finnas kvar särskilt länge den heller. Vinterns upplaga heter In Flames Signature Craft Gin No 13, Batch 2: Elderflower & Cucumber, och smakar alltså fläder och gurka.

Bakom smaken står Patrick Holmqvist från Nils Oscar Bryggeri samt In Flames gitarrist, Björn Gelotte.

– Patrick och jag hittade snabbt fram till den här versionen som jag är otroligt nöjd med. Testa den med lite färskpressad citron så kommer smakerna fram perfekt, förklarar han.

Björn Gelotte är också involverad i den White Guide-listade krogen 2112 i Göteborg och har uppenbarligen ett stort intresse för både mat och dryck. Så pass mycket att har modifierat sin gitarr med en kapsylöppnare.

In Flames Signature Craft Gin No 13, Batch 2: Elderflower & Cucumber finns att köpa i Systembolagets beställningssortiment från och med den 13 november och den släpps i 2 300 exemplar. Köp den här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.