Annons
Annons

Nya läckor ger info om iPhone 8 – så här kommer den se ut

Det är enligt rykten ungefär tre månader kvar till iPhone 8 presenteras. Nu har ny information läckt om vad vi har att vänta oss.

Joel Linde

Som alltid inför lanseringen av en ny iPhone tar rykten lätt fart i sociala medier. Man ska givetvis inte tro på allt, men vissa proffsläckare har ett så pass bra facit att det med stor sannolikhet går att lita på vad de säger.

Annons

Den här gången är det Steve Hemmerstoffer (@onleaks) som säger att följande är sant om den kommande iPhone 8, eller iPhone X som den kallas enligt tidigare läckor.

1. Formen förändras

Foto: iDrop News

Skärmen kommer att få en mer avlång ratio, 18.5:9, för den som vet vad det betyder. Tar du ett liggande foto blir det alltså ännu mer widescreen.

2. Ramen krymper

https://twitter.com/OnLeaks/status/878194737483612160

Denna förändring ligger väldigt rätt i tiden. Ytan utanför displayen, ramen och man så vill, krymper till endast 4 millimeter för att påminna ännu mer om en evighetspool. I fronten kommer ett ”dött” fält i displayen göra plats för kamera och annat coolt som ”the function area” vilken sägs innehålla till exempel ansiktsigenkänning.

3. Kameran skjuter ut

Detta gäller även för iPhone 6 och framåt, men iPhone 8 kommer kommer ha en ännu fetare kamera som skjuter ut ännu längre. Det kan naturligtvis irritera personer med OCD-drag.

Det finns också några fler obekräftade men ändå trovärdiga rykten, som säger att iPhone 8 kommer kunna laddas trådlöst och vara vattentålig.

Exakt vad vi har att vänta oss lär vi få reda på tidigast i september.

Relaterat:

iPhone firar 10 år med supertelefon – 9 spännande rykten om iPhone 8

Annons

Dela (73)
Tweeta

Annons


Laddar