Hoppa till innehåll

Joel Kinnaman klar för fjärde säsongen av House of cards

Lisa Segerson

Nu är det officiellt – Joel Kinnaman kommer att medverka i nya säsongen av tv-serien ”House of Cards”.

Fjärde säsongen av House of Cards med Joel Kinnaman har premiär om en månad på Netflix. Vi vet fortfarande inte vilken roll, eller hur många avsnitt Joel Kinnaman kommer vara med i. Men många är förväntansfulla och längtar efter premiären efter det dramatiska avslutet från tredje säsong.

Efter säsongen lämnar skaparen Beau Willimon.

”Efter fem år och fyra säsonger är det dags för mig att bege mig på nya äventyr, men jag är oerhört stolt över det som vi har gjort tillsammans, och jag hoppas att serien kommer fortsätta att vara älskad. Jag lämnar över arbetet till ett väldigt duktig filmteam”, skriver Beau Willimon.

Det var TV4:s ”Nyhetsmorgon” som först berättade om nyheten under tisdagsmorgonen.

Mer läsning!

Intervju med Joel Kinnaman: ”Jag var osäker och full av ångest.”

Se Joel Kinnaman i den nya trailern för Suicide Squad

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.