Hoppa till innehåll

Kanye West och Julia Fox körde en ”Britney & Justin” för sin debut på röda mattan

Kanye West, Julia fox , Briney Spears och Justin Timberlake alla kädda i jeans

Det färska paret dubblade upp på denim i Paris.

För den som någorlunda hänger med i kändisskvallret från Hollywood verkar det som att alla nya parkonstellationer tävlar om vem som kan skapa flest rubriker. Nyheten om att Machine Gun ”I am weed” Kelly på sedvanligt meme-kompatibelt sätt friat till Megan Fox hann knappt svalna innan fokus återigen skiftade mot eftermälet av Kanye Wests och Kim Kardashians uppbrott.

En vecka efter att Kanye gjort förhållandet med Uncut Gems-stjärnan Julia Fox officiellt dök paret upp på modeveckan i Paris klädda i vad som i folkmun betecknas som en kanadensisk smoking, alltså jeans från topp till tå.

Foto: Getty Images

Ye, som West heter numer, intog Kenzos röda matta iklädd en puffig jeansjacka och matchande jeans från Balenciaga som han matchade med ett par mörka solglasögon, svarta handskar och boots från Red Wing Shoes.

Fox matchade med en Schiaparelli-jacka som förde tankarna till Madonnas ikoniska konformade bh:s. Detta matchades med byxor lånade av Schiaparelli-designern Daniel Roseberry, svarta handskar och svart väska från Balenciaga Le Cagole.

De spetsiga bröstdetaljerna var inte den enda popkulturella referensen i parets outfits. 2001 dök världens då hetaste par, Britney Spears och Justin Timberlake, upp på American Music Awards i matchande dressar som fortfarande får en att undra om någon spetsat ens kaffe.

Kanye West vet vilket intryck kläder kan göra och han verkar se till att hans partner är med på tåget. Tidigare denna månad skrev Julia Fox i Interview Magazine att Kanye överraskat henne med en hel hotellsvit fylld med kläder, vilket Fox beskrev som ”varje tjejs dröm”. Vi kan alltså förvänta oss fler par-outfits från West och Fox.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.