Hoppa till innehåll

Kolla in Kanye Wests mäktiga video för Balmain

Tom Cehlin Magnusson

Svartvita tårar i fokus när Kanye West och Balmain slår sina påsar ihop.

Under förra veckan rapporterade Café om att Balmains senaste modell för sin höstkampanj inte var någon mindre än Kanye West. Nu i dagarna visade det sig att samarbetet inte bara rörde sig om en plåtning, utan att en hel video har gjorts för att fira samarbetet mellan Chicagorapparen och det franska lyxmärket. Men kanske lika mycket för att ackompanjera det mäktiga spåret Wolves från rapparens senaste skiva The Life of Pablo.

Även om den här videon inte lär väcka lika mycket uppmärksamhet som videon till låten Famous så har den mörka, suggestiva videon redan delats flitigt på nätet, inte minst för det glittrande stjärngalleri som medverkar i den svartvita filmen. Förutom Kim Kardashian syns även namn som Kylie Jenner, Cindy Crawford, Sia, Vic Mensa, Jon Kortajarena och Joan Smalls i videon.

Balmains designer Olivier Rousteing är en nära vän till paret West-Kardashian och berättar för Vogue att han är ett stort fan av Kanye:

– The Life of Pablo är mitt favoritalbum någonsin. Jag ringde Kanye och sade att jag skulle älska att skapa en kampanj runt din musik, dina texter och din estetik. Det här är definitivt en av de mest fantastiska kampanjerna som jag någonsin har gjort. När jag såg Kanye sjunga, Kim röra sig, modellerna gåendes och gråtandes, Kanyes tårar, Kims tårar – då kände jag bara: ”Wow!”.

Kolla in den mäktiga videon nedan:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.