Levi’s släpper Stranger Things-kollektion

Tack vare en, av allt döma, levnadsglad chefsdesigner på Levi's kan du snart ha på dig likadana plagg som Dustin och Eleven i Stranger Things.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-06-25 10:44  |  Lästid: 2 minuter

Till den hett emotsedda tredje säsongen av Stranger Things har jeansjätten Levi’s i samarbete med seriens kostymörer skapat en tidstypisk 80-talsgarderob bestående av autentiskt replikerade Levi’s-outfits som karaktärerna bär i rutan, med särskilt fokus på Eleven och Dustin. Flera av plaggen som syns i serien kommer sedan att gå att köpa, detta i form av en kapselkollektion som består av jeans, jeansjackor, tröjor, t-shirts och accessoarer

Stranger Things – när den här möjligheten landade på mitt bord, började min näsa att blöda. Att få komma till inspelningarna och jobba på några av kostymerna med deras fantastiska designers var en helt annan nivå av samarbete, säger Jonathan Cheung, SVP Design Innovation på Levi’s, i ett pressmeddelande.

En genomsnittlig fredagskväll i Levi’s chefsdesigner Jonathan Cheungs liv?

Café håller sig för goda för att vidare spekulera kring den gode Cheungs fritidsintressen. Blödande näsor eller ej – kollektionen släpps den 1 juli och kommer att finnas att köpa online hos Levi’s samt i fysisk butik hos Levi’s Studio och NK. Stranger Things, säsong 3, har premiär 4 juli.

Kolla in fler bilder från kollektion här

SE OCKSÅ: Trailern till Stranger Things säsong 3

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-25 13:47