Liam Gallaghers hårda sågning av Zlatan: “Han ser ut som en jävla seriefigur”

När bröderna Gallagher låter munlädret gå skapar det ofta rubriker och den här gången är det Liam Gallagher som uttalar sig om svensk fotbolls allra största.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-05-29 11:32  |  Lästid: 2 minuter

Det blir oftast underhållande och frispråkigt när bröderna Gallagher gör intervjuer. Till exempel i oktober När Liam sågade Noel för att han inte dök upp på pressvisningen av deras egna dokumentär Oasis: Supersonic, eller som alla de här citaten från Noel som man aldrig tröttnar på att läsa. Och nu har Liam pratat igen.

I en ny intervju med NME som lagts upp på Youtube får Liam Gallagher helt enkelt se ett antal bilder och sedan berätta vad han tycker om dem.

Reportern visar bland annat upp den här bilden för på när han har fått två tänder utslagna och frågar om det gjorde ont.

Liams svar:

– Nej, jag var alldeles för jävla full för att känna det.

Och ca 1:55 in i klippet visar reportern den här bilden på Zlatan när firar ett mål i Manchester United-tröjan. Och Liam, som är ett känt fan till lokalrivalen Manchester City är uppenbart inget fan av Zlatan.

Liams svar:

– Han ser ut som den där stora jävla seriefiguren, kommer du inte ihåg den där jävla tuppen? Han ser ut som en seriefigur, som den där stora tuppen. Håller du inte med?

– Nej, jag tycker inte det, säger reporten.

– Googla det, det är en seriefigur från ungefär den tiden som när Tom & Jerry sändes. Han är en "rooster dude".

Tuppen som Liam anspelar på är alltså Ture Tupp (Foghorn Leghorn) från Looney Tunes.

Vidare får Liam även kommentera när han påstås ha blivit utkastad från en match mellan Manchester City och Real Madrid, vad han tycker om coverbandet Oasish och bilden på honom som kvinna.

Här kan du se hela intervjun med Liam.

https://www.youtube.com/watch?v=HMu7RMXSmyA&feature=youtu.be

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-02 22:47