Hoppa till innehåll

Mackmyra Grönt Te

Jag tycker Mackmyra har lyckats med konsttycket att få ihop två komplexa världar. De gröna teerna lyckats balanseras med en tydlig fruktig och nötig ton. Teet gör så att whiskyn får en örtig ton som inte är så vanlig att lyckas snappa upp i dessa dagar. Whiskyn känns helt enkelt väldigt naturlig och ett sånt … Continued

Jag tycker Mackmyra har lyckats med konsttycket att få ihop två komplexa världar. De gröna teerna lyckats balanseras med en tydlig fruktig och nötig ton. Teet gör så att whiskyn får en örtig ton som inte är så vanlig att lyckas snappa upp i dessa dagar. Whiskyn känns helt enkelt väldigt naturlig och ett sånt här projekt borde ge ringar på vattnet i hela whiskyvärlden.

Eftersom Corona har oss i ett järngrepp så är det lättast att gå till denna länk för att veta hur man får tag i en flarra och även läsa mer om produkten.

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.