Måns Zelmerlöw: ”Jag känner mig alltid snygg i min bomberjacka”

cafevik  |  Publicerad 2014-05-03 10:00  |  Lästid: 2 minuter

Mans-Zelmerlow-bomberjacka

Han ville få en rockigare look – och slog till på en bomberjacka. Måns Zelmerlöw berättar för Café om sin nya tuffare stil och varför jackan funkar mycket bättre än kavaj på scenen.

* * *

Jag längtade efter en ny look
Inför releasen av mitt senaste album kände jag att det var dags att byta stil. Jag kan ju inte gå omkring i kavaj och fluga hela livet även om det ser trevligt ut, haha. Jag behövde helt enkelt anamma en rockigare look och då passade en bomberjacka perfekt. Förutom att jag alltid känner mig snygg i jackan är den mycket mer funktionell på scenen än en kavaj. Jag kan hoppa, dansa och sjunga utan att det känns stelt.

Bombern bygger på detaljerna
Den här jackan kommer från V Ave Shoe Repair och har hängt med mig varje dag den senaste tiden. Modellen är gjord i olika material och muddarna vid ärmsluten är längre och ihåliga så att man kan trä handen igenom. Jag gillar att den är lite speciell på det sättet, annars ser de flesta bomberjackor likadana ut.

Perfekt till mörka jeans
Till jackan bär jag helst smala svarta jeans och kängor. I kombination med mitt rakade huvud kan det möjligen uppfattas som lite väl hårt men helhetsintrycket sitter i personligheten. Och jag bjuder gärna på ett leende.

Berättat för Daniel Lindström

Foto: Johan Nilsson

Grooming: Sofia Ringberger/Agent Bauer

Mans-Zelmerlow-bomberjacka-min-grej

Intervjun är tidigare publicerad i Café 5/2014

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-12-01 13:46